Første-års junioren Markus Fremstad fra Stabæk og Norge U19 er tatt ut til VM senior i Vänersborg.
Foto av: NBF arkiv
A-VM herrer Vänersborg 2019
Lukk
På vei til U19 VM fikk 17-åringen Markus Fremstad (f. 03.05.2001) fra Stabæk melding om at han erstatter skadede Nikolai Rustad Jensen i VM-troppen når han er tilbake fra Krasnojarsk i Sibir.

Link VM Bandy 2019:   https://www.bandy2019.com/ 

 

VM-TROPPEN VÄNERSBORG

Målvakter:

12 Alexander Nygaard, Stabæk, 20 Ole Tobias Fevang, Solberg.

Utespillere:

2 Greger Svenn, Kungälv, 3 Eirik Lunden, Solberg, 4 Peder Remman, Surte, 5 Petter Moen, Solberg,

6 Petter Løyning, Stabæk, 7 Sondre Kristoffersen, Solberg, 8 Magnus Høgevold (kapt.) Stabæk, 

10 Stian Sterkeby, Drammen, 11 Jan Olav Løyning, Stabæk, 13 Markus Fremstad, Stabæk, 14 Isac Jerner, Ready, 16 Robin Cras, Mjøndalen, 17 Kristian Hagen, Nässjö, 18 Emil Guldbrandsen, Solberg,

19 Felix Callander, Vänersborg, 21 Fredrik Randsborg, Stabæk.

Siste! Christopher Nålby, Solberg, gikk inn i troppen 30. januar og erstattet Magnus Høgevold grunnet sykdom.

 

Forbundskaptein Thomas Moen, Manager/adm. Gjermund Strømnes, Assistent trener Jonas Pettersson, Materialforvalter Jan Henning Askheim.

 

Om VM-troppen av Even Lübeck:

For en drøy uke siden hadde forbundskaptein Thomas Moen bestemt seg for hvilke spillere han ønsket å ta med seg til VM i Vänersborg fra 26.januar til 2.februar. Etter en internsamling i Mjøndalen har troppen nå blitt endelig tatt ut og offentliggjort, og i den sammenheng ser vi på spillerne som er med i troppen og blir litt bedre kjent med dem.

 

Målvakter

Aleksander Nygaard (25A), Stabæk

Stabæk-målvakten har vært en klippe for det norske landslaget de siste årene, og har denne sesongen stått meget godt for et Stabæk-lag som endte grunnserien med 17 seirer og én uavgjort, med bare 39 baklengs. Nygaard har rukket å bli 32 år og var en del av VM-troppen fra Russland i 2018, der Norge spilte fem kamper og slapp inn 48 mål.

 

Ole Tobias Fevang (U23-5), Solberg

25-åringen har hatt en meget god sesong for Solberg, og kronet det med landslagsplass. Han var med på firenasjonersturneringen, men VM i Vänersborg blir Fevangs første VM-kamper for Norge.

– Jeg var litt spent på om jeg ble tatt ut. Nå håper jeg også å slippe til under mesterskapet, uttalte han til Drammens Tidende etter at Solberg fikk sine sølvmedaljer etter seier 11-3 over Høvik.

 

Utespillere:

Eirik Lunden (3A), Solberg

En annen VM-debutant. 24-åringen har vært god som back for Solberg etter at han har blitt omskolert de siste årene. Skal også være med Solberg i sluttspill og Universiade-landslaget som skal til Russland i slutten av februar, så det blir hektiske måneder for Lunden. En spiller som gjør det enkelt med ball og som gjør lagkameratene sine gode.

 

Greger Svenn (30A), Kungälv

Opprinnelig Ullevål-gutt, men spiller nå for svenske Kungälv. Laget spiller i Allsvenskan (nivå 2), og med Svenn i forsvar ligger Kungälv for tiden på 4.plass på tabellen, fire poeng bak direkte opprykk til Eliteserien. 90-modellen kom til Kungälv i 2017 og har vært der siden. Har vært med i flere VM.

 

Peder Remman (30A), Surte

En annen nordmann som spiller til daglig i Sverige, for Surte, som ligger på bunn av tabellen i Allsvenskan Södra med bare seks poeng og 138 innslupne mål på 20 kamper. Opprinnelig ØB/Hosle-gutt, spilt i Sverige de siste årene. 92-modellen spilte alle kampene for Norge sist VM og noterte seg for totalt 40 utvisningsminutter.

 

Petter Moen (59A), Solberg

Moen er en av de beste defensive spillerne i Norge når han er skadefri og frisk. Den spillende Solberg-treneren brakk kjeven under landslagstreningen i Solberg i starten av januar, og da trodde de fleste – inkludert Moen – at sesongen var over. Enda ikke 100 % sikkert at han spiller for Norge i VM, men sier selv til Drammens Tidende at han tror han er klar til kvartfinale tre mot Ullevål (den er etter VM, så tiden frem til mesterskapet avgjør om Moen blir med eller ikke).

 

Petter Løyning (40A), Stabæk

En meget smart spiller som slår lyrer som få andre og har et meget godt overblikk. Ikke så alt for mange spillere som kan vise til egen Wikipedia-side, men det kan altså 29-åringen fra Stabekk. Har vært en gjenganger på A-landslag siden 2009/10. Holdt på å legge opp før 2012/13-sesonngen, men ombestemte seg heldigvis, og har fortsatt siden den gang. En av nøkkelspillerne til Stabæk.

 

Kristian Hagen (20A), Nässjö

96-modellen, opprinnelig fra Solberg, spiller for tiden i svenske Nässjö. De ligger på 2.plass i Allsvenskan og ligger an til opprykk til Eliteserien i skrivende stund. Hagen spiller half og var med i VM i både 2018 og 2017. Har vært fast inventar på U-landslag og gikk på bandygymnas i nettopp Nässjö, klubben han nå spiller i.

 

Stian Sterkeby (2A), Drammen

22-åringen har hatt en meget god sesong for Drammen, samtidig som han imponerte i firenasjonersturneringen i desember. Det gjorde at han kom med i landslagstroppen på bekostning av Stabæks Christian Randsborg. Når Sterkeby går på skøyter, ser det ut som han danser! Kommer kjapt opp i stor toppfart og er meget flink til å gjøre det uventede. Veldig vanskelig å stoppe, og er i tillegg lang. Har også et veldig bra blikk for spillet. Selvskreven på Universiade-landslaget.

 

Emil Gulbrandsen (23A), Solberg

Solberg-kapteinen kroner en meget god sesong på midtbanen for Solberg med landslagsplass. En tålmodig og smart midtbanespiller som dekker store rom defensivt og som er en av de som starter angrepene offensivt. Flink til å gjøre det uventede, samtidig som han også kan score. 10 mål og 9 assists er sterkt for en midtbanespiller, på 16 kamper. Tre mål og to assists på de to siste seriekampene mot Høvik. Var hjemmeværende reserve i 2017, ikke med i 2018.

 

Magnus Høgevold (62A), Stabæk

Den sympatiske Stabæk- og landslagskapteinen debuterte på det norske landslaget for ti år siden, og har siden den gang ikke sett seg tilbake. 32-åringen er til vanlig lege, når han ikke leder sitt Stabæk. Meget gode skøyteferdigheter og arbeidskapasitet. 11 mål og 22 assists på 16 kamper denne sesongen.

 

Jan Olav Løyning (36A), Stabæk

Kan være et angrep alene, eldstebror Løyning. Er god på det meste, og er meget giftig og farlig offensivt. Ikke vært med på A-landslaget på to mesterskap, men har flere VM på CVen. Skal spille med bror Petter under dette mesterskapet.

 

Fredrik Randsborg (22A), Stabæk

Norges beste spiller? I hvert fall en av de soleklart beste. Det ser så lett ut når Fredrik Randsborg spiller bandy, virker ikke som han anstrenger seg engang. Enorm til å drible, dra av spillere, har et meget godt blikk for spillet og er farlig hver gang han har ballen. Gjør nesten alltid det riktige med ballen. 93-modellen måtte stå over VM i fjor grunnet jobb – er advokat i selskapet Wiersholm. Ble kåret til Eliteseriens beste spiller i 2016/17.

 

Robin Cras (47A), Mjøndalen

Alexander Cras velger å spille for Nederland i Vänersborg, mens bror Robin drar på seg den norske landslagsdrakten. Seks mål og syv assists i årets sesong, er 1.89 cm høy og bruker lengden til sin fordel på banen. Er en av flere gode norske spillere født i 1989, og har godt over 200 kamper for Mjøndalen. Nærmer seg også 50 A-landskamper for Norge. Et fast inventar på det norske landslaget de siste årene. Spilt for Edsbyn og Tillberga tidligere.

 

Sondre Kristoffersen (29A), Solberg

Enorm sesong for angrepsspilleren. Nummer to på toppscorerlisten med 46 mål på 17 kamper, i snitt nesten tre mål per kamp. Målgarantist av de sjeldne og kan både bygge opp angrep, samt være i boks og pirke inn en scoring. Svært vanskelig å stoppe når han går i bakrom og får en pasning. Som oftest ender det med at Kristoffersen tar den ned, er iskald alene med keeper og scorer. 

 

Felix Callander (18A), Vänersborg

Vi har stilt Felix tre spørsmål: Hvordan det er å være tatt ut til VM, hva slags forventinger han har, samt hvem man skal se opp for på det norske laget. På noe svorsk har Felix svart følgende:

·         Det er kult, det betyr noe ekstra når man skal dra på seg landslagstrøya. Man får jo en ære av å bære det norske flagget. Så man kjenner seg veldig stolt av å bli tatt ut på landslaget.

·         Forventningen er store, det er VM på hjemmebane for meg i Vänerersborg. Men jeg har også forventningar på oss selv som lag att vi skal ta revansj fra fjorårets VM som var fiasko fra vår side. Forventer att vi skal klare å spille jevnt med Kazakhstan og ta oss tilbake till A-gruppen.

·         Vill slå ett lite slag for Stian Stærkeby som er debutant. Han gjorde det bra i Rättvik og han har gjort det bra i Drammen også. Men så har man jo spillere som Magnus Høgvold, Petter Moen, Niko Jensen og Fredrik Randsborg som er rutinerte. Så skal det bli kult å få se Jano (Løyning) tilbake med flagget på brystet.

 

Isac Jerner (11A), Ready

Kaptein for et Norges beste lag i en alder av bare 23. Jerner spiller med stor autoritet på banen og er meget god, både defensivt og offensivt. Er – som Lunden og Stærkeby – selvskreven på Universiade-landslaget. Midtbanespilleren debuterte under VM i 2018 og var også med på firenasjoners-turneringen, der han gjorde det bra og var et lyspunkt for Norge.

 

Nikolai Jensen (44A), Stabæk (skadet, ute av VM)

Nesten litt «skuffende» sesong for Jensen med tanke på antall scoringer – kun 23 mål på 18 kamper. Har vært mer som en tilrettelegger – 29 assists er nest flest i ligaen, 10 bak den soleklare vinneren Marius Austad. Jensen kan litt av alt – enormt god med kølla, en dødelig skytter og veldig bra blikk for spillet.

 

Markus Fremstad (deb., erstatter Nikolai Jensen)

17-åringen Markus Fremstad, Stabæk IF, er bokført med 9 landskamper for Norge U17 og 2 for Norge U19. Han kom inn i U19-troppen som U17-spiller de to siste kampene i fjorårets U19 VM i Drammen og fikk med seg VM-bronse. Han var Norges desiderte beste utespiller i forrige sesongs U17 VM i Uljanovsk. Stortalentet minner mye om tidligere A-landslagsspiller Nikolai Evju Hauger (40 A) fra samme klubb med sin komplette spillestil. Første-års junioren Markus Fremstad (f. 3. mai 2001) har allerede scoret 13 mål i eliteserien for Stabæk IF og er nybakt norsk seriemester.

 

Debut på A-landslaget som første års U19-spiller er en ytterst sjeldenhet i norsk bandy, hvis det i det hele tatt har skjedd tidligere i den lange bandy-historien (NBF 100 år i 2020)!?

Per Terje Markussen fra Mjøndalen debuterte på A-landslaget i 1978 som 18-åring (2. års U19) og er bokført med 50 A i bandy og 2 i fotball.

Odd Johnsen fra Solberg debuterte på A-landslaget i 1982 som 18-åring (2. års U19) samme år han spilte U19 VM i Grenland. Han er bokført med 31 A-landskamper bandy og har scoret 57 mål i eliteserien fotball på 180 kamper for Brann og Strømsgodset.

Felix Callander (18A) debuterte på A-landslaget som 18-åring under fire-nasjoners i Trollhättan desember 2016. Fikk VM-kamper både for Norge U19 i Syktyvkar samme sesong og for A-landslaget i Sandviken.

 

 

Forbundet
 • Om forbundet
  • Kontakt oss
  • Protokoller
  • Utmerkelser
  • Forbundsting
  • Mål og Verdier
  • Varsling
 • Lisens - Forsikring
 • Arrangement
 • Utvikling
  • Aktivitet
   • Rekruttere
   • Beholde
   • Kontakt oss
  • Trener/leder
   • Bli trener/leder
   • Inspirasjon som trener/leder
   • Klubben ønsker ny trener/leder
  • Klubb
   • Kontakt/besøk
   • Prosess
   • Utdanning/kurs og verktøykassen
 • Utdanning
 • Regelverk
  • Norges idrettsforbunds lov og bestemmelser
  • Lov for Norges Bandyforbund
  • Sanksjons- og protestreglement
  • Retningslinjer
  • Idrettenes regelverk
Innebandy
 • Praktisk info
  • Kontakt oss
  • Årsplan 2019/2020
  • Overganger
  • Årsmøter
  • Idrett for alle
   • EL-innebandy
   • Super-innebandy
   • Mangfold
  • Minirunder
  • Camper
  • Hvordan starte en klubb
  • Veibeskrivelse til haller
  • Protokoller og referater
  • Historie
  • Idrettssystemene
  • Varsling
 • Kamper
  • Serier
   • Neste kamper LIVE
   • Eliteserien menn
   • Eliteserien kvinner
   • 1. div. østland menn
  • NM
   • NM InnebandyLIVE
   • NM menn
   • NM kvinner
   • NM aldersbestemt
  • E-cup
  • Statistikk
   • Eliteserien menn
   • Eliteserien kvinner
   • 1. div. østland menn
   • NM
   • Elitekval menn
  • Turneringer
  • Instrukser og retningslinjer
 • Utvikling
  • Aktivitet
  • Trener/leder
  • Klubb
 • Utdanning
 • Landslag
  • A-landslag menn
  • A-landslag kvinner
  • U19-landslag menn
  • U19-landslag kvinner
  • Antidoping
  • Vikingen
  • Landslagsinfo
  • Statistikk
 • Regelverk
  • Spillereglement Innebandy
  • Spillereglement EL-innebandy
  • Kampreglement innebandy
  • Kampreglement EL-innebandy
  • Lover
  • Retningslinjer og bestemmelser
  • Instrukser
  • Skjemaer
  • Lisens
Bandy
 • Praktisk info
  • Kontakt oss
  • Generalterminplan
  • Overganger
  • Dommere
  • Klubbservice
  • Årsmøter
  • Anlegg
  • Idrettssystemene
  • Varsling
 • Kamper
  • Serier
   • Neste kamper LIVE
   • Spiller- og lagstatistikk
   • Lagavgifter
   • Søknad om cup/turnering
   • Retningslinjer for cuper og turneringer
  • NM-sluttspill
   • Statistikk – NM
  • Turneringer/cuper
  • World Cup
  • Instrukser og retningslinjer
  • Statistikk
 • Utvikling
  • Aktivitet
  • Trener/leder
  • Klubb
 • Utdanning
 • Landslag
  • Universiaden
 • Regelverk
  • Spillereglement
  • Kampreglement
  • Lover
  • Retningslinjer og bestemmelser
  • Instrukser
  • Skjemaer
  • Lisens
Landhockey
 • Praktisk info
  • Kontakt oss
  • Overganger
  • Årsplan 2016/2017
  • Årsmøter
  • Hvordan starte en klubb
  • Minirunder
  • Info anlegg
  • Protokoller og referater
  • Historie
  • Varsling
 • Kamper
  • Serier
  • NM
  • Statistikk
  • Private turneringer
  • E-Cup
 • Utvikling
  • Aktivitet
  • Trener/leder
  • Klubb
 • Utdanning
  • Kurs i regi av FIH og EHF
 • Landslag
  • A-landslag menn
  • U21-landslag menn
 • Regelverk
  • Spillereglement Utendørs
  • Spillereglement Innendørs
  • Kampreglement
  • Lover
  • Retningslinjer og bestemmelser
  • Instrukser
  • Skjemaer
  • Lisens
Regioner
  Oslo og Akershus Bandyregion
  • Praktisk info
   • Kontakt oss
   • Finn din klubb
   • Hvordan starte en klubb
   • Idrettshaller
   • Utvikling og rekruttering
   • Avgifter og honorarer
   • Forsikring og lisens
   • Årsmøter, protokoller og referater
   • Årshjul
   • Idrettssystemer
   • Skjema
   • Om regionen
  • Kamper
   • Kampskjema
   • Instrukser og retningslinjer
   • Statistikk
   • Kamplengder
  • Minirunder
   • Hva er Minirunde
   • Terminliste
   • Påmelding
   • Håndbok for arrangører
   • Neste Minirunde
  • Utdanning
   • Dommer
   • Trener
  • Dommer
   • Dommerhonorar
   • Dommernummer
   • Informasjon til dommere
  • Regelverk
   • Spillereglement Innebandy
   • Spillereglement EL-Innebandy
   • Kampreglement Innebandy
   • Kampreglement EL-Innebandy
   • Lover
   • Retningslinjer og bestemmelser
   • Instrukser
   • Lokale bestemmelser
  • Bandykidz
   • Generell informasjon
  Sørøst Bandyregion
  • Praktisk info
   • Kontaktinfo region
   • Dommer
   • Finn din klubb
   • Hvordan starte en klubb
   • Idrettshaller
   • Utvikling og rekruttering
   • Avgifter og honorarer
   • Forsikring – Lisens
   • Årsmøter, protokoller og referater
   • Planer
   • Idrettssystemene
   • Skjema
   • Om regionen
  • Kamper
   • Serier
   • G17 og G15 kval
   • Vestfold/Telemark serierunder
   • Kamptider
   • Aktivitetsrunder
   • Omberamming
   • Dispensasjoner
   • Turneringer
   • Statistikk
  • Minirunder
   • Hva er minirunder
   • Terminliste
   • Påmelding
   • Oppsett 30 mars
   • Instrukser og bestemmelser
  • Aktivitetstilbud
   • Venneturneringer
   • Idrett for alle
    • El innebandy
    • SUPER- innebandy
    • Mangfold
   • Camper/Samlinger
  • Utvikling
   • Rekruttering
   • Utvikling
   • Nybegynnerkurs
   • Camper/Samlinger
  • Utdanning
   • Arrangement
   • Dommere
   • Klubben
   • Organisasjon og ledelse
   • Trenere
   • Praktisk info
  • Regelverk
   • Spillereglement innebandy
   • Spillereglement EL-innebandy
   • Kampreglement innebandy
   • Kampreglement EL-innebandy
  Innlandet Bandyregion
  • Praktisk info
   • Kontakt oss
   • Om oss
   • Finn din klubb
   • Regelverk
    • Vedtekter Innlandet Bandyregion
    • Spillereglement Innebandy
    • Kampreglement innebandy
    • Lover
   • Møtefiler
   • Avgifter og honorarer
   • Forsikring og Lisens
   • Dommer
   • Dispensasjoner
   • Idrettssystemene
  • Kamper
   • Terminliste/resultat
   • Statistikk
   • Tabell G15 2018/2019
   • Kommende kamper
   • Kampskjema
   • Søknadsskjema omberamming
  • Minirunder
   • Terminliste/oppsett
   • Aldersinndeling/Dispensasjoner
   • Arrangørinstruks
  • Aktivitetstilbud
   • RM 2019
   • Idrett for alle
    • El-Innebandy
    • Super-Innebandy
    • Mangfold
   • Camper
  • Utvikling
   • Camper
  • Utdanning
   • Dommer
   • Trener
  Buskerud Bandykrets
  Sørvest Bandyregion
  • Praktisk info
   • Kontakt oss
   • Årshjul
   • Finn din klubb
   • Utmerkelser
   • Langtidsplan 2017-2020
    • Trenere
    • Dommere
    • Organisasjon og ledelse
    • Arrangement
    • Aktivitetstilbud
    • Anlegg
   • Handlingsplan
    • Trenere
    • Dommere
    • Organisasjon og ledelse
    • Arrangement
    • Aktivitetstilbud
    • Anlegg
   • Avgifter og honorarer
   • Regionsting
   • Møtefiler
   • Dommer
    • Dommerinfo
    • Dommerliste
    • Dommertøy
    • Dommerkvittering
   • Dispensasjoner
    • Dispensasjoner Rogaland Sør
    • Rogaland Nord
    • Dispensasjoner Agder
   • Lisens
   • Regelverk
    • Spillereglement Innebandy
    • Spillereglement EL-Innebandy
    • Kampreglement innebandy
    • Kampreglement EL-Innebandy
    • Lover
    • Lisens
    • Retningslinjer og bestemmelser
    • Omberammingsreglement
   • Idrettsystemene
   • Overganger
  • Kamper
   • Kommende kamper
   • Statistikk
   • Stavanger Open
   • NM aldersbestemt
   • NM-veka
   • Omberammingsreglement
   • Serieinformasjon
   • Historikk
  • Minirunder
   • Terminliste/Oppsett
   • Aldersinndeling
   • Påmelding
   • Betaling
   • Premiering
   • Arrangørinstruks
   • Barneidrettsbestemmelser
   • Foreldrevett
   • Retningslinjer for innebandy for barn
  • Aktivitetstilbud
   • Minirunder
    • Terminliste/Oppsett
    • Aldersinndeling
    • Påmelding
    • Betaling
    • Premiering
    • Arrangørinstruks
    • Barneidrettsbestemmelser
    • Foreldrevett
    • Retningslinjer for innebandy for barn
   • Venneliga
   • Idrett for alle
    • El-Innebandy
    • Super-Innebandy
    • Mangfold
   • Camper
   • Norway Summer Games
   • Stavanger Open
   • Haugaland Open
   • Skoleturneringer
    • Skoleturnering Rogaland Sør
    • Skoleturnering Rogaland Nord
    • Skoleturnering Agder
  • Utvikling
   • Kontakt
   • Aktivitet
    • Rekruttere
    • Beholde
   • Trener/leder
    • Bli trener/leder
    • Inspirasjon som trener/leder
    • Klubben ønsker ny trener/leder
   • Klubb
    • Kontakt/besøk
    • Prosess
    • Utdanning/kurs og verktøykassen
   • Camper
   • Treningstips
    • Innebandy DVDen
  • Utdanning
   • Dommer
   • Trener
   • Organisasjon og ledelse
   • Arrangement
   • Klubben
   • Søk i kurs
  Hordaland Bandykrets
  • Praktisk info
   • Kontakt oss
   • Årsmøte
   • Møtefiler
   • LTP 2018-2025
   • Omberamming
   • Avgifter og honorarer
   • Overganger
   • Lisens
   • Idrettssystemene
   • Regelverk
    • Lokale bestemmelser
    • Spillereglement Innebandy
    • Spillereglement El-Innebandy
    • Kampreglement Innebandy
    • Kampreglement EL-Innebandy
    • Lover
    • Lisens
    • Omberamming
  • Kamper
   • Kommende kamper
   • Statistikk
   • Venneliga
   • Omberamming
   • Historikk
  • Miniturneringer
   • Terminliste/Oppsett
   • Aldersinndeling
   • Påmelding
   • Betaling
   • Premiering
   • Arrangørinstruks
   • Barneidrettsbestemmeler
   • Foreldrevett
   • Retningslinjer for innebandy for barn
  • Aktivitetstilbud
   • Venneliga
    • Påmelding
    • Informasjon/regler
   • Idrett for alle
    • El-Innebandy
    • Super-Innebandy
    • Mangfold
   • Camper
  • Utvikling
   • Kontakt
   • Aktivitet
    • Rekruttere
    • Beholde
   • Trener/leder
    • Bli trener/leder
    • Inspirasjon som trener/leder
    • Klubben ønsker ny trener/leder
   • Klubb
    • Kontakt/besøk
    • Prosess
    • Utdanning/kurs og verktøykassen
  • Utdanning
   • Dommer
   • Trener
   • Organisasjon og ledelse
   • Arrangement
   • Klubben
  Sogn og Fjordane Bandykrins
  Midt-Norge Bandyregion
  • Praktisk info
   • Styret MNBR
    • Protokoller og møtedokumenter
   • Klubboversikt
   • Dommere
   • Idrettshaller
    • Halltilgjengelighet, Trondheim kommune
   • Lisens
   • Prioriteringer: Topp vs. bredde
   • Historie
   • Linker
   • Lover og regelverk
    • Flyttereglement
    • Spillereglement innebandy
    • Kampreglement innebandy
    • Lover
   • Kontakt oss
  • Minirunder
   • Minirunder sesongen 2019/20
   • Kampoppsett minirunde
   • Søke om å arrangere minirunder
   • Foreldrevett
  • Aktivitetstilbud
   • SUPER-INNEBANDY
   • El-innebandy
   • Minirunde
   • Mini League
    • Kampoppsett ML
   • Weekend League
    • Kampoppsett WL
   • Ordinært seriespill
    • Sluttspill senior
   • Løkkebandy
    • Kampoppsett 2018/19 – DEL 1
    • Trondheim IBK
   • Sunday League
    • Kampoppsett SL
   • Trønderserien
    • Kampoppsett 2018/19
   • Møre og Romsdal
   • Bandy
   • Landhockey
   • Camper
  • Kamper
   • Idrettens systemer
    • Veiledningsvideoer etc.
   • Statistikk 1993/94-2017/18
  • Utvikling
   • Kontakt
   • SLU
   • Camper
   • Treningstips
  • Utdanning
   • Dommer
    • Dommerkurs i Midt-Norge
   • Trener
   • Andre kurs
  Nord-Norge Bandyregion
  • Praktisk info
   • Kontakt oss
   • Regionsting
   • Møtefiler
   • Regelverk
    • Spillereglement innebandy
    • Spillereglement EL-innebandy
    • Kampreglement innebandy
    • Kampreglement EL-innebandy
    • Lover
    • Lisens
   • Idrettsystemene
   • Overganger
   • Avgifter og honorarer
   • Dommer
    • Dommerkvittering
  • Kamper
   • Statistikk
   • Kommende kamper
  • Minirunder
   • Terminliste/Oppsett
   • Aldersinndeling
   • Barneidrettsbestemmelser
  • Aktivitetstilbud
   • Minirunder
   • Idrett for alle
    • EL-Innebandy
   • Hva skjer?
  • Utvikling
   • Kontakt
   • Aktivitet
    • Rekruttere
    • Beholde
  • Utdanning
   • Dommer
   • Trener
   • Organisasjon og ledelse
   • Arrangement
   • Klubben