Velkommen til gratis innebandycamp i høstferien

Mandag – onsdag i uke 41 inviterer Innlandet Bandyregion til GRATIS innebandycamp for gutter og jenter i alderen 7-13 år i Sør-Odal Idrettshall

Takket være midler Norges Bandyforbund har fått tildelt av BUFdir, har Innlandet Bandyregion mulighet til å invitere til en GRATIS innebandycamp i høstferien!

Campens fokus retter seg mot innebandy som aktivitet, og utfordrer deltagerne på samarbeid og lagspill. Vi har som målsetting at alle deltagerne skal oppleve utvikling og mestring disse dagene. Campens varighet er mandag til onsdag fra klokken 10.00-14.00 alle dager. Vi har god erfaring med gjennomføring av denne typen aktivitet, og legger opp til mye sosialt og godt vennskap gjennom campen.

Alle deltagerne ha innesko, gymtøy, drikkeflaske og mat. Annet nødvendig utstyr stiller vi med, men dersom man har egen innebandykølle kan man ta med dette.

Om noen voksne ønsker å være med på aktiviteten, for å lære mer om innebandy og hvordan man kan organisere aktiviteten er det veldig hyggelig, men meld gjerne fra dette pr e-post på forhånd.  

Informasjon om påmelding til høstferiecamp:         

Påmeldingsfrist: fredag 7. oktober kl 12.00

Påmeldingslenke:
Via Microsoft forms-skjema: KLIKK HER!

Sted:
Sør-Odal Idrettshall, Skolevegen 14, 2100 Skarnes.

Begrenset antall plasser:
50stk! De første 50 påmeldte sikrer seg plass, videre blir det satt opp venteliste hvor plasser tildeles fortløpende ved eventuelle avmeldinger.

VI HÅPER Å MØTE MANGE ENGASJERTE INNEBANDYSPILLERE DENNE UKEN! 
Ved spørsmål ta kontakt på ruben.kristiansen@bandyforbundet.no