Gull til Konnerud/Mjøndalen i NM smågutt

Konnerud/Mjøndalen sitt smågutt-lag ble Norgesmestre etter en dramatisk kamp mot Stabæk. Kampen endte 2-2 til fulltid, men Konnerud/Mjøndalen avgjorde på overtid.

For første gang noensinne var det duket for NM-finale i bandy på anlegget til Konnerud IL. Perfekte bandyforhold og flere hundre tilskuere la en flott ramme for den store finalen mellom hjemmelaget Konnerud/Mjøndalen og Stabæk. Bortelaget måtte finne seg i et ørlite favorittstempel etter en knallsterk sesong på isen.

Stabæk hadde ballen mest og førte kampen, men det var hjemmelaget som tok ledelsen etter 13 minutter,  1-0 ved Alfred Petersen. Stabæk utlignet syv minutter senere ved Lage Guton Klaastad, før hjemmelaget gikk til pause med 2-1 ledelse etter et langskudd av Martin Nurminen.

Annen omgang ble stillingskrig, med et angripende og ballbesittende Stabæklag som jaget utlikning. 2-2 kom i siste ordinære spilleminutt, da Jasper Prins setter ballen i nettet. Spillerne kunne ikke gitt publikum mer spenning og dramatikk!

Og mens de fleste forberedte seg på ekstraomganger fortsatte begge lag å jage seiersmålet, og to minutter på overtid scorer Even Blom 3-2 til Konnerud/Mjøndalen – og da kampen ble blåst av ett minutt senere var årets norgesmester i smågutt kåret.

Gratulerer Konnerud/Mjøndalen med gull i NM, og Stabæk med en velfortjent sølvmedalje.