NM-finaler 2023

Årets NM-finaler i bandy spilles kommende helg, og spenningen og forventningene blant lagenes supportere er allerede høye. Damenes finale mellom Stabæk og Ready vil finne sted på Hauger kunstisbane i Bærum idrettspark fredag 10. mars kl. 19:00. Herrenes finale spilles lørdag klokken 18:00, og her er det Stabæk og Ready som møtes.

Damefinalen

Damefinalen spilles fredag kveld kl. 19:00 i Bærum Idrettspark mellom Stabæk og Ready. Disse to lagene kjempet om seriegullet tidligere denne sesongen. Ready vant begge kampene mot Stabæk og ble seriemester. De er også regjerende mester etter den dramatiske finalen i fjor der de vant på straffeslag mot Høvik. TV-sendingen starter kl. 18:30 med programleder Marius Austad i studio sammen med Sandra Follesø og Lars Nygaard. Kommentatorene for kampen vil være Ruth Eline Borge og Linnéa Grönquist.

Herrefinalen

Herrefinalen mellom serietoeren Stabæk og serietreeren Ready spilles lørdag kveld. De to lagene har møtt hverandre i finalen før, senest i 2015 på Frogner da Ready vant. I 2014 på Marienlyst dro derimot Stabæk det lengste strået. Stabæk har allerede vunnet begge kampene mot Ready tidligere i år. TV-sendingen starter klokken 17:30 og vil ha programleder Eirik Halvorsen i studio sammen med Rickard Fritjofsson og Espen Tho. Kommentatorene for kampen vil være Jørgen Styrmoe og Marius Austad.

Kampene sendes direkte

For de som ikke har mulighet til å delta på kampene fysisk, vil kampene bli strømmet. Enten du er en ivrig supporter eller bare nysgjerrig av idretten, vil årets NM-finaler i bandy garantert gi en uforglemmelig opplevelse. Ikke gå glipp av sjansen til å se noen av Norges beste bandyspillere konkurrere om seieren! Se link under:

Link til TV-sending

Kampene vil sendes direkte på YouTube og blir strømmet av Norsk Elitebandy

Linker

Damefinalen: https://www.youtube.com/watch?v=DNZ1pAAA2S0

Herrefinalen: https://www.youtube.com/watch?v=v4CVnTv7spw

Bærum idrettspark

Hauger kunstis åpnet i 1988 og er et spesialanlegg for bandy. Banen benyttes som hjemmebane for flere bandyklubber, deriblant Hauger Bandyklubb. Flere kamper under Bandy-VM 1993 ble arrangert her. Banen har også vært arena for flere NM-finaler. Fjorårets herrefinale ble også spilt her mellom Solberg og Stabæk der Solberg vant 2-1.

Parkering
Benytt parkeringen ved Hauger kunstis. I tillegg kan det parkeres ved hallen og ved Rud videregående skole.

NB! Benytt EASYPARK. Sett deg inn i gjeldende regler ved ankomst.

Tribuner

Begge hovedtribuner benyttes som vanlig. I tillegg er det ståplasser på motsatt side.

Billetter

Billettprisene for damekampen er kr. 200,- for voksne på 17 år eller eldre, og kr. 100,- for ungdom og barn på 16 år eller yngre. Herrenes finale vil spilles på samme sted dagen etter, lørdag 11. mars kl. 18:00. Billettprisene for herrekampen er kr. 300,- for voksne på 17 år eller eldre, og kr. 100,- for ungdom og barn på 16 år eller yngre. Billettene kjøpes direkte på arenaen.

Norsk Elitebandy

En stor takk til Norsk Elitebandy for jobben de legger ned for norsk bandy.

Her er linken til deres side hvor du kan finne ytterligere informasjon om Bandyfinalene: https://www.bandyfinalen.no/

Se tidligere Norgesmestere menn og kvinner:

Norgesmestre-i-bandy-1912-2022.pdf (bandyforbundet.no)