NM-finaler 2023

Det begynner å nærme seg slutten av årets innebandysesong, og det er kun én måned til vi skal kåre årets norgesmestere for kvinner og menn. NM-finalene spilles 15. april 2023, og arrangeres av St. Croix IBK i Kongstenhallen.

Etter ferdigspilt eliteserie for menn har det blitt gjennomført fire kvartfinaler i NM. Tunet – Ull-Kisa, Greåker – Sarpsborg, Slevik – Sandnes og Nor 92 – Harstad. Etter flere tøffe oppgjør i kvartfinalene var det til slutt Tunet, Greåker, Slevik og Nor 92 som gikk seirende ut av disse kampene og gikk videre til semifinalene.

Seriemester Tunet valgte Nor 92 som sin motstander i semifinalen, dermed blir det et Østfold-derby mellom Greåker og naborival Slevik i den andre semifinalen. Disse kampene spilles best av fem kamper, og det er garantert spenning i luften når disse lagene møtes.

For kvinnene var det Tunet og Grei som møttes i seriefinalen i eliteserien, hvor Tunet vant 5-3 og fikk dermed fordelen av å velge motstander i semifinalen. Tunet valgte Sveiva som sin motstander, som betyr at serietoer Grei møter Stavanger i den andre semifinalen. Semifinalene for kvinner spilles også som best av fem kamper, og det blir spennende å se hvem som vil møtes i årets NM-finale for kvinner.

Semifinalene skal spilles i perioden 14. mars – 2. april.

NM-finalene arrangeres i 2023 av St. Croix innebandyklubb i Kongstenhallen. Klubben arrangerte NM-finalene i 2019 med stor suksess i samme hall, og vi tror at det blir et flott arrangement denne gangen også.

Tidsskjema NM-finaler 2023:
Kvinnefinalen:

Kl. 14:00 – Sendes direkte på TV2 Play

Herrefinalen:

Kl. 17:15 – Sendes direkte på TV2 Sport 1

Billetter:

Det selges kun dagsbilletter, og prisen for disse er som følger:

Voksne: kr. 300,-
Barn under 16 år: kr. 100,-

Det vil innen kort tid komme informasjon om hvordan man kan forhåndsbestille billetter til NM-finalene.

Vi oppfordrer dere til å være tidlig ute da det er begrensende antall plasser i hallen, og dermed usikkert om det vil være billetter igjen til salg i døren på finaledagen. Møt opp og delta på årets innebandyfest i Kongstenhallen!