Velkommen til REGIONMESTERSKAP INNLANDET BANDYREGION 2024

Kampoppsettet for lørdag og søndag er nå publisert i appen MinBandy, Kampsenter Innebandy og via lenkene nedenfor.

Det er mange lag påmeldt og et stort antall kamper som skal gjennomføres denne helgen. Det betyr et tidsskjema som vi sammen må jobbe for å overholde. Nedenfor, under de ulike fanene for hver enkelt klasse, er turneringsoppsettet forklart og lenke til kampoppsett og resultater.

Vi ønsker alle lag og spillere velkommen til Gausdal Arena (Baklivegenvegen , 2651 Østre Gausdal), 06.-07. april.

Lørdag 06. april 2024:

Klassen GJ15

I klassen GJ15 er det 7 lag påmeldt. Denne klassen er delt opp i to grupper, med 3-4 lag i hver gruppe. I innledende grupper spiller lagene to-3 kamper hver, og vinner av gruppen går direkte videre til semifinale, mens 2. plass i G1 møter 3. plass i G2 og 3. plass i G1 møter 2. plass i G2 for spill om plass i semifinale. Vinnerne av disse kampene går videre til semifinale, mens taperne går ut av turneringen. Videre fra semifinale går taperne til bronsefinale, mens vinnerne går til finale.

Alle lag får minimum 3 kamper hver, de lag som spiller seg videre i turneringen får 4-5 kamper.

ALLE kamper spilles over 2*12 minutter (løpende tid), med KUN 1 minutts pause. Klokke stoppes på mål og straffeslag. Vi ber lagene om å orientere spillere om dette, slik at alle er kjent med praksis og at vi overholder tidsskjema. Det er kort tid mellom kampene, og derfor svært viktig at alle lag står klare i god tid ved banen i forkant av sin kamp.
Lagene takker for kampen ved å stille opp på to rekker for en rask «handshake».

*I innledende runder kan kamper ende uavgjort. Fra kamp om semifinaleplass til finale avgjøres uavgjortkamper med straffeslag (best av 3 straffer).

Banestørrelse: Full bane med seniormålbur.

1.-2. plass premieres med pokal.

*HUSK at kamptropp skal registreres i TA på samtlige kamper

Klassen Senior Dame

I klassen Senior Dame er det 4 lag påmeldt. Alle lag møter hverandre i innledende runder, før det går videre til semifinaler. I semifinale 1 spiller 1. plassen mot 4. plassen , og i semifinale 2 spiller 2. plassen mot 3. plassen. Etter semifinalene går vinnerne til finale.

Alle lag får 4-5 kamper hver.

• Innledende kamper Senior Dame
  • Semifinale 1 Senior Kvinner
  • Semifinale 2 Senior Kvinner
  • Finale Senior Kvinner
  • Pga. overgang til nytt kampsenter med kampinformasjon, får vi ikke linket sluttspillkampene. De kommer fortløpende i løpet av spilledagen.
  • Trener og lagleder får fullt kampoppsett på forhånd.
Klassen Senior Herrer

I klassen Senior Herre er det 7 lag påmeldt. Denne klassen er delt opp i to grupper, med 3-4 lag i hver gruppe. I innledende grupper spiller lagene to-tre kamper hver, og vinner av gruppen går direkte videre til semifinale, mens 2. plass i G1 møter 3. plass i G2 og 3. plass i G1 møter 2. plass i G2 for spill om plass i semifinale. Vinnerne av disse kampene går videre til semifinale, mens taperne går ut av turneringen. Videre fra semifinale går vinnerne til finale.

Søndag 07. april 2024:

Klassene GJ7, GJ9 og GJ11

I klassene GJ7, GJ9 og GJ11 er det til sammen påmeldt 17 lag. GJ7 og GJ9 spiller som vanlig på 1/3 bane (minirundebane). Klassen GJ11 spiller under RM på en 3/4 bane (30m lengde og 20m bredde), slik som lagene fra Aktivitetsserien er kjent med.

Alle GJ7 og GJ9 lag spiller 3 kamper á 1*15 minutter (løpende tid).

Klassen GJ13

I klassen GJ13 er det 6 lag påmeldt. Denne klassen er delt opp i to grupper, med 3 lag i hver gruppe. I innledende grupper spiller lagene to kamper hver, og vinner av gruppen går direkte videre til semifinale, mens 2. plass i G1 møter 3. plass i G2 og 3. plass i G1 møter 2. plass i G2 for spill om plass i semifinale. Vinnerne av disse kampene går videre til semifinale, mens taperne går ut av turneringen. Videre fra semifinale går vinnerne til finale.

*I innledende runder kan kamper ende uavgjort. I semifinale, bronsefinale og finale avgjøres uavgjortkamper med straffeslag (best av 3 straffer).

Banestørrelse: full bane (40m*20m) med seniormålbur. 5v5 + målvakt

Innlandet Bandyregion har den store gleden av å invitere lag i alle klasser til Regionmesterskap i innebandy. Turneringen gjennomføres helgen 06.-07. april 2024 i Gausdal Arena på .

Sted: Gausdal Arena, Baklivegen, 2651 Østre Gausdal