Klubbkveld om driften videre i 2022.

Nina sendte ut invitasjon 19 januar alle klubber om Teamsmøte ang Runder/seriespill for aldersbestemt og seriespill/regionscup for senior. Aldersbestemt både trener og spiller nå, men mange kamper er avlyst. Når kan vi ta igjen disse og hvor lang serie klarer vi. Mange på seniorsiden har ikke startet trening ennå, selv om det er muligheter for det med begrensinger. Hvor lenge må det være mulig å trene før vi kan starte opp med seriekamper igjen og hvor lenge er det interesse for å holde på. Er det interesse for regionscup?

Teamsmøte med klubbene i SØBR om driften videre ut året 2022.

Aldersbestemt:

Det ble tidligere på dagen sagt fra flere hold at vi kan alle vente lettelser i forskriftene til neste uke.

G/J-6/8/10 Minirunde i Rådehallen 12 februar. Inndeling kommer senere når vi ser hva forskriftene sier. I skrivende stund er det anbefalt kun enkeltkamper.

G/J-10 Runde i Askim 5 februar. Inndeling kommer senere når vi ser hva forskriftene sier. I skrivende stund er det anbefalt kun enkeltkamper. Neste runde blir i Tindlundhallen 6. mars.

G/J-12 De neste runde blir i Rådehallen 12. mars og Skjeberghallen 2.april. Fram til det blir det enkeltkamper for de lagene som vil det.

G-14 Her ønskes det fortsatt trippel serie. Alle var enige om at det viktigste er at de får spille flest mulig kamper. Oppfordrer da til å forsøke gjennomføre kamper selv med (sterkt) redusert lag. Vi forvente mye smitte i tiden som kommer. Det er viktig at alle lag kommer med forslag til datoer på utsatte kamper og blir enig seg i mellom, før Sander da får beskjed.

G-16 Her blir det dobbel serie og eventuelt sluttspill/regionscup for de som er klare for det.

Alle klubbene stilte seg positive til forlenget sesong, selv om noen lag sliter med at de har spillere som også går på fotball.

Senior:

Det ble tidligere på dagen sagt fra flere hold at vi kan alle vente lettelser i forskriftene til neste uke. Lettelser for senior må jo nå være at de kan spille med fullkontakt og ikke en meter avstand som gjelder nå. Flere klubber er i gang med trening, noen begynner denne uken. Det viktigste nå er å komme i gang. Noen klubber er klare til kampstart ved dag en, andre trenger en uke, noen også to, så tiden er knapp.

Herrer 2 (3).

Her var det ønskelig å fullføre serien og se om vi rekker sluttspill. Her vil i så fall de 7 øverste møte hverandre og de 6 nederste møte hverandre.

Regionscup.

Det ble enighet om at regionscup ikke gjennomføres i år, men at det legges en plan for oppstart av denne tidlig neste sesong.

Damer:

Det er nå en planlagt runde for damer i SØBR, den er i Stathelle 5 mars. Vi er avhengige av flere damelag før flere runder blir satt opp. Oppfordrer alle til å forsøke stable lag på banen.

Vikar for Per Christian i tiden han er sykemeldt.

Sander Raab Owren.

Vil jobbe 15 timer i uken med endel av Per Christian sine oppgaver.

Har hatt praksis hos SØBR i tiden august – desember 2021.

Kommer fra Sarpsborg og har spilt der i mange år.

Studerer sport managment i Oslo.

Spiller i eliteserien med Akerselva.

Sander kan kontaktes på:

Epost: sanderro@student.nih.no

Mobil: 954 73 773

Betaling av dommere i TA (Turneringsadmin).

Fra og med januar 2022 skal all betaling av dommere foregå i TA. Dette er allerede kjent for flere av dere da forbunds seriene og seriene i OABR allerede har innført dette. Dere kan sette dere godt inn i systemet ved å trykke på bildet under:

Trykk på bildet for å lese.

Dette kommer til å forenkle veldig for lagledelsen og sekretariat, som ikke lenger trenger ha med penger, eller legge ut. Her må leder godta i TA og gi kasserer beskjed om å betalt ut. Det forventes at betalingen gjøres første virkedag. Har dere som klubb spørsmål, ta kontakt med Nina 4804 2096. Har du som dommer spørsmål, ta kontakt med Roy Kristoffersen 9510 2037.

Hva om noen på laget har fått påvist Covid?

Personer som er husstandsmedlem eller tilsvarende nær den smittede skal i smittekarantene eller benytte seg av testregime hvis de har hatt nærkontakt med den som er bekreftet smittet av SARS-CoV-2 mindre enn 48 timer før den smittede fikk de første symptomer på smitte, eller fra prøvetidspunktet dersom personen ikke utviklet symptomer.

Det gjelder flere unntak. Se nedenfor hvem som er unntatt fra smittekarantene.

Andre nærkontakter (som ikke er husstandsmedlem eller tilsvarende nær den som er smittet) har ikke plikt til å være i karantene, men anbefales å teste seg dag 3 og 5 etter siste nærkontakt. Det anbefales å følge godt med på symptomer i 10 døgn. Ved symptomer: Bli hjemme og test deg.

Det er forventet av vi får nye råd og regler neste uke, disse blir lagt ut på forbundets side: