https://group.spond.com/LNTGQ

Trykk HER for å komme til SPOND gruppe.

Kick-Off i Horten 12 mars 2023.

Vi har oppmøte og registrering kl. 11:00. (Vi vil være der fra 10:30). Det vil bli servert lunsj og være tilgang på frukt og drikke underveis. Alt som skjer i hallen er gratis.

Deltakerne vil få utdelt treningsdrakt (overdel), du må ha med innesko, shorts/treningsdress, vannflaske, innebandykølle, briller evt. Målvaktutstyr for den som er det. Dersom noen trenger å låne utstyr, ta kontakt på forhånd. Deltagelse, mat og drikke er gratis. Vi håper dette kan bli den første av flere arrangement for jentene i denne gruppen. Det vil komme en invitasjon for å overvære NM aldersbestemt i Sarpsborg senere.

Det planlegges også en buss tur for å se en kamp med et jente/damelag, men her har vi ikke landet helt ennå. Avhengig av hvor langt pengene vi har fått rekker, kan det bli en egenandel på denne bussturen. Alt annet vil være gratis!

Vi kjøper inn mat og drikke og leier inn instruktører etter hvor mange som melder seg på. VIKTIG at dere IKKE melder dere på KICK-OFF dersom dere ikke vet HELT sikkert at dere kan komme. Da er det bedre og forhøre seg noen dager i forkant !

Påmelding i SPOND er ikke påmelding til Kick-off, så meld dere inn i Girlpower gruppen HER.

Pureplay design, Girlpower 2023. Sørøstbandyregion.

Alle jenter som kommer og deltar på Kick-Off får en GRLPWR treningsdrakt til odel og eie.

Denne treningsdrakten vil også gi VIP inngang på Årets aldersbestemte NM som arrangeres i Sarpsborg 25-26 mars 2023. Vi håper vi får se mange slike på tribunen i Sarpsborghallen den helgen.

Google Map kart over Horten, men fergested og Hortenhallen.

Hortenhallen og Lystlunden Arena ligger side om side og kun 15 minutters gange fra Bastø fergested. Gå Strandpromenaden rett til hallene.

Eller følg GOOGLE LINK.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en dag kun for innebandy jentene.

Retningslinjer for publisering av bilder og film, SØBR.

Vi ønsker og ta bilder under arrangementet og må da be dere lese gjennom denne artikkelen og eventuelt gi tillatelse til dette.

Trykk på bildet eller HER for å komme til artikkel.

Styringsgruppen:

Stian Tangen Stathelle Sharks
Kjell Arne Hansen Sandefjord IBK
Marianne Skjold Heines Sarpsborg Sharks
Nina Andreassen SØBR
Egil Robbestad St. Croix IBK
Arnhild Iversen SØBR

Alle henvendelser til: Nina Durban Andreassen
Utviklingskonsulent
Tel: +47 480 42 096
E-post: nina.andreassen
@nif.idrett.no