Skjærgårdshallen, Langesund.

Strålende solskinn over Langesund denne lørdagen. Men i overkant av 51 personer listet seg innendørs og var klare for en sommer turnering. Denne gangen var det 3+3 m/målvakt så vi spilte på 2 små baner. 8 lag skulle kjempe om pokalen.

Stathelle stilte med 3 lag, Hakuna Matata hadde tatt turen, Team SØBR var på plass. Gompene var på banen (er vel 20 år siden de kom til kongeriket;), Team Fauskanger hadde samlet alle i huset, samt ett vennepar og Team Panzer ! rullet over parketten.

Team Panzer

Og skulle du midt i sommeren ha lyst til å ta turen til vakre Sandefjord og vinne noen kamper på utebanen er det slett ikke umulig det kan la seg ordne 🙂

De lufter nå interessen… så meld dere på !!

De skriver på facebook:

Sommerbandy i Stavern var magisk. Vi ønsker skape tradisjon på våres nye utebane. Lørdag 29.juli/søndag30.juli 2023Vi lufter litt interessen her først. Området ligger i sentrum i sandefjord. 2 dager? Hotell? Noen som ville blitt med på outdoor cup i sandefjord? Senior? 3 vs 3 med målvakt? GJ11 ? GJ13?

Trykk på bildet for å komme til Sandefjord innebandy på facebook.

Klubb@sandefjordinnebandy.no

For flere bilder trykk på bildet over.

For flere bilder fra turneringen, trykk HER.

Team Fauskanger.

Det tok litt tid før jeg knakk «koden»… hva med deg?

Var en jente på tribunen som først tok kvadratroten på ryggen til Sander. Imponerende !! Var bare 8×2 jeg klarte i hodet 😉