Skuddårets første minirunde

Historien sier at det var Fredrikstad Innebandyklubb som i 2009 arrangerte den første minirunden. I 2024, 15 år senere var det igjen Fredrikstad som arrangerte for første gang i «nye» Østfold. 22 lag fra 8 klubber møtte opp i Rolvsøyhallen lørdag 13 januar 2024. Har du ikke vært tilstede på en minirunde anbefaler jeg å gjøre det. Spille og idrettsgleden er helt unik.

Øreåsen, Halden, Sarpsborg, Slevik, St. Croix, Råde, Fredrikstad, Oshaug, neste alle klubber i Østfold var representert i skuddårets første minirunde. Slevik sitt G/J-7 lag debuterte på parketten (og det med 10 i stil). I Rakkestad fikk Oshaug litt problemer når en på laget hadde bursta 🙂 da var plutselig halve laget kakespisende. Men, med en innbytter gikk det også bra.

Trykk på SØBR facebook banner for å komme til terminliste for minirunder 2024.

Premieutdeling:

Vet ikke helt hva som er mest populært… faktisk. Er det når man stiller opp for å løpe mot hverandre for å hilse og takke for kampen, eller er det å motta medaljer. Vel, tross alt setter jeg en knapp på medaljeutdeling. Her får de edelt gull (i så fall nesten) tredd nedover halsen med en utrolig flott silke bånd. Musikken spiller og publikum jubler. KAN det bli bedre? Og HELT sikkert er: ALLE har gjort seg fortjent til de !

Kampen mellom vertene og Slevik er slutt og skal takkes for !

En medalje for lite…

Når Fredrikstad skulle motta sine medaljer var det umulig og ikke legge merke til Iben som sto i midten, uten drakt og med en høyde som røpet at ho nok ikke spilte på dette laget. Men, ho så tålmodig på at de ti «lagspillerne» fikk sine gull rundt halsen. MEN, hva med henne? Dette så sekretariatet kjapt og tryllet fram en gullmedalje til Iben også 🙂 Neste bilde sier ALT.

Bildet er godkjent av Ibens mamma.

Iben fikk sitt etterlengtede gull 😉

At silkesnoren var rød og hvit gjorde nok utdelingen ennå bedre. Slett ikke umulig at vi ser Iben på parketten om noen år. Ho hadde nok eldre søsken på laget.

Neste minirunde går av stabelen i Borgehallen lørdag 10 februar 2024. Deretter er det Råde, Askim og Øreåsen som arrangerer. Kjenn din besøkelsestid !

«Det handler om respekt, ikke sant»…

Bilder fra minirunde lørdag 13 januar, bildene kan fritt benyttes,

krediter gjerne SØBR. (Det er flere bilder enn de som kommer fram, trykk VIS MER for å se alle 🙂