Inspirasjonssamling for jenter 2. september 2023, Rogaland

Stavanger IBK i samarbeid med Sørvest Bandyregion inviterer alle jenter 9-15 år i regionen til inspirasjonssamling lørdag 2. september i Vikinghallen.

Stavanger IBK i samarbeid med Sørvest Bandyregion inviterer til inspirasjonssamling for jenter 5.-10. klasse lør 2. september i Vikinghallen.

Denne helgen får Stavanger Elite Kvinner besøk av Belle/ Järfallä fra Sverige, og de spiller treningskamp lørdag kl. 10:30. Vi håper mange jenter kommer til hallen for å se denne kampen. Fra kl. 12-13 blir det en «treningsøkt/ treningskamp» for jenter 5.-10. klasse, der både trenere og spillere fra Belle/ Järfallä samt spillere fra elitelaget til Stavanger IBK vil bidra.

Gratis for alle å være med på. Kl. 13:30 er det ny treningskamp der Bele/ Järfallä møter Sunde IBK/ Stavanger IBK. Disse trenger også god heiagjeng på sidelinjen. Ikke nok med det, på søndag er det to nye treningskamper kl. 10 og 13:30 med de samme lagene!

Med andre ord en spennende, inspirerende helg med masse jente/ kvinne innebandy som vi håper alle innebandyjenter 5.-10. klasse i regionen ønsker å være med på.

Påmelding sendes til Jørn Hansen på e-post: jorn.hansen@nif.idrett.no.

Lagledere kan sende en samlet påmelding for lagene sine, og det er mulig å melde seg på direkte også. Det er også mulig å møte opp i hallen, men vi ønsker at flest mulig melder seg på slik at vi får en oversikt over antall deltakere.

Velkommen! #jenteløftet