Foto: Børge Andreassen

Seriepåmelding sesongen 2022/2023 Sørvest Bandyregion

Vi minner om ny frist 15. juni for påmelding av serielag til sesongen 22/23.

Vi har stor forståelse for at det kan være en vanskelig tid å ha oversikt over lag i seriespill til sesongen 2022/2023. Likevel prøver vi å få så god oversikt som mulig allerede nå, for å være best mulig forberedt når arbeidet med serieoppsettet starter.

For spørsmål om neste sesong, se kontaktinformasjon til administrasjonen nederst på siden. Kontortid mandag-fredag kl. 09-16.

Aldersbesemte serier

Vi ber alle aldersbestemte lag selv melde seg på i påmeldingsskjemaet og minner om at påmeldingsfristen er 1. juni 2022 også her. Er dere usikre på antall lag, ber vi dere heller melde på et lag for mye. Det vil være mulig med avmelding av aldersbestemte lag frem til 1. august 2022.

For Rogaland Nord vil seriespill arrangeres ved Minirunder, og vi ber lag melde seg på til hver Minirunde. Mer informasjon kommer.

Senior

I utgangspunktet er alle seniorlag automatisk påmeldt til seriespill til neste år, men vi ber dere også melde på disse lagene i skjema. For påmelding, se link nederst på siden. Påmeldingsfrist 15. juni 2022. 

Ønske om endringer i seniorklassene sendes til sorvestbandy@gmail.com

1. divisjon Sørvest

De to beste fra 2. divisjonene sesongen 21/22 fra sonene Hordaland, Sogn og Fjordane, Rogaland og Agder er kvalifisert til 1. divisjon Sørvest. Merk at også kvalifiserte lag må legge seg til på skjema.

Vi ber alle lag fra 2. divisjonene melde seg på om de ønsker å bli med, da det av og til er noen som melder frafall fra 1. divisjon Sørvest. Det er mulighet for å fylle på med ekstra lag om divisjonen ikke blir fylt opp, men dette må i såfall styrebehandles.

Påmelding

For påmelding til seriespill i Rogaland og Agder, trykk her (velg først område og deretter seriepåmelding). Frist for påmelding er 1. juni 2022. Ønsker ditt lag å melde seg på nå etter fristen, send en
e-post til sorvestbandy@gmail.com.
Oversikt over påmeldte lag sesongen 22/23 Rogaland her.
Oversikt over påmeldte lag sesongen 22/23 Agder her.

Administrasjon
Aldersinndeling seriespill Rogaland Sør 22/23
Aldersinndeling seriespill Agder 22/23