Velkommen til
Løkkebandy
Vårt lavterskel innebandytilbud for voksne

LØKKEBANDY

200.000 nordmenn uttaler at de spiller innebandy ukentlig. Dette til tross så er det antall lisensierte spillere bare rundt 10.000. Det er med andre ord mange uorganiserte vennegjenger der ute som spiller innebandy jevnlig. Vi antar at disse ikke ønsker å delta i organisert aktivitet fordi man antar at dette er for “seriøst”, for høyt nivå og for krevende å delta. For å imøtekomme slike behov har vi etablert konseptet Løkkebandy.

Foto av:

Derfor: ønsker du å spille innebandy kun for mosjonens og trivselens skyld? Men likevel vil du/dere følge reelle regler i kampene og ha utdannede innebandydommere som kampledere? Da er Løkkebandy noe for deg og ditt lag. Dette er en uformell serie for voksne spillere. Den perfekte arena for vennelag og kompisgjenger som ønsker å spille i en innebandyserie hvor trivselen er viktigst. Her møter man lag som er på sitt eget nivå, og spillere fra det ordinære seriespillet ikke tillates å delta. I tillegg vil det være muligheter for lagene som melder seg på, til å få tilgang på gratis treningstid. Lagene plasseres i flere divisjoner som sikrer flest mulig jevne kamper for alle. Så justeres divisjonene med opprykk/nedrykk etter halvspilt serie. Det er de jevne kampene som er artigst!! I tillegg vil vi arrangere en cup for lagene som avslutning på sesongen. Det er i Løkkebandyserien innebandy for “oss vanlige” er artigst ?

Vi har hatt over 30 deltakende lag fordelt på 4 divisjoner i Løkkebandyen i Trondheim. Vi gleder oss allerede til neste sesong. Ønsker du/ditt lag å delta? Eller har dere spørsmål omkring serien? Kontakt aktivitetskonsulent Jim Løvås; jim@mnbr.no.

PS! I august hvert eneste år sender NBF ut en automatisk lisensutsendelse til alle som var lisensiert sist sesong. Løkkebandyspillere kan se bort i fra denne. VI lisensierer alle i Løkkebandyen gjennom egen ordning etter påmelding fra tilhørende lag.

Foreløpig påmeldingsliste 23/24
LagDraktfarge
KlæbukamerateneRød
Bouvet PenguinsBlå
IBLBlå
Utleira TigersOransje
SmøregutteneRød og gul
SALT IF
Sjetne MaddogsHvit burgunder
Sport & TrimOransje
NTNU Gul
Sjetne UnderdogsHvit og burgunder
TBI InnebandyRød
Bunnies & BanditsSort og rosa
Yrjar IBK
Børsa ILRød
TSO
Oppdatert 4.9.23
Lisenstyper

I mosjonsinnebandyen for voksne tilbyr vi to ulike lisenstyper. Hovedforskjellen er at den ene er med skadeforsikring og den andre er uten. Det gjør selvfølgelig også utslag i pris. I og med at vi får mange tilbakemeldinger fra lagene som deltar i denne aktiviteten at pris er viktig for deltakelse – og at man har andre forsikringsordninger som kan benyttes ved evt. skade – har vi derfor lagd en særegen ordning for mosjonsklassen for voksne. Spillerlisensen er personlig og gjelder for hele sesongen den er løst for. Lisensen er rettigheten man må betale for å kunne delta i organisert kampaktivitet i Norges Bandyforbund.

PS! Alle som mottar info om lisensinnbetaling direkte fra Norges Bandyforbund på mail kan se bort i fra denne.