UTVIKLING

Hovedmålet til Norges Bandyforbund er økt medlemsvekst. Vi ønsker flere klubber, flere lag og flere spillere. For å få til dette har vi utviklingskonsulenter ansatt rundt omkring i landet. Utviklingskonsulentene skal bistå eksisterende klubber i sitt rekrutteringsarbeid, være aktive i arbeidet med å få etablert nye klubber og samtidig være en viktig ressurs til å tilføre våre medlemmer økt kompetanse.

HVA TRENGER DU/DIN KLUBB BISTAND TIL?

I Midt-Norge har vi to utviklingskonsulenter. Sandra Grande Stellander har virkeområde i Trøndelag, mens Tomas Trogstad arbeider i Møre og Romsdal. Begge kan bistå klubber med det meste innen rekruttering – samtidig som det også er viktig å understreke at det er klubbene som må «eie» prosessen. Utviklingskonsulentene kan bistå, men det er klubbene som må sørge for at den rekrutteringsjobben vi feks. gjør på et skolebesøk ender i et fastlagt aktivitetstilbud i klubb for de barna som er interessert. Utviklingskonsulentene har et klart hovedfokus på å rekruttere barn og unge, men samtidig er vi veldig klar over at det er foreldre som som oftest driver klubbene og er en forutsetning for kontinuiteten i aktivitetstilbudet. Derfor tilbyr vi kvelder hvor foreldre kan få økt sin innebandykompetanse, og vi har også aktivitetstilbud tilpasset typiske «mamma-lag» og «pappa-lag».

Samtidig som vi kan bidra med mye er vi ofte avhengige av at klubbene tar kontakt direkte med oss. Det er vanskelig å lukte seg frem til hvem som trenger støtte til hva til enhver tid. Ikke nøl med å ta kontakt med oss – uansett om det så bare er for en oppdatering på status i din klubb. Vi ses 🙂

Månedsbrev fra utviklingskonsulentene

Hver måned skriver våre utviklingskonsulenter en kort rapport om hva som har fylt deres hverdag den siste tiden. Her har vi samlet siste nytt fra utviklingsfronten.

Trøndelag

Møre og Romsdal

Eldre månedsbrev fra utviklingskonsulentene

Her har vi samlet eldre månedsbrev fra utviklingskonsulentene.

Trøndelag

Møre og Romsdal

Månedsbrev Trøndelag

Månedsbrev Møre og Romsdal

Utviklingsavdelingen Midt-Norge