TRONDHEIM IBK – INNEBANDYGLEDE FOR ALLE!

Trondheim Innebandyklubb ble stiftet i 2011. Klubben har som formål å tilby innebandyaktivitet for personer som ønsker å delta i litt mindre “seriøse” former enn hva man finner i det ordinære seriespillet. Siden oppstarten har klubbens aktivitet eksplodert, og klubben har nå passert 650 medlemmer.

Klubbens nære samarbeidspartnere i Midt-Norge Bandyregion og Norges Bandyforbund muliggjør at man kan tilby et unikt aktivitetstilbud til alle de som ikke finner det ordinære seriespillet attraktivt.

Trondheim IBK har som mål å bidra til innebandyglede for alle. Derfor tilbyr vi aktivitetstilbud for voksne som ikke ønsker å være med i det ordinære seriespillet. I tillegg tilbyr vi aktivitet i både landhockey og bandy.

Trondheim IBK

På denne siden vil vi fortløpende legge ut informasjon til klubbens medlemmer omkring vårt aktivitetstilbud, møter og annen organisasjonsmessig info. 

Innmelding og medlemskontingent i Trondheim IBK

Å være medlem i Trondheim IBK koster 50,- pr. år. Da har du muligheten til å bli med på alle våre lavterskeltilbud i innebandy for voksne.

Du melder deg inn gjennom denne linken; https://medlemskap.nif.no/Start/Index/696617.
For ytterligere spørsmål etc. kontakt leder: jim@mnbr.no.

Kontakte Trondheim IBK?