REGIONAL OPPSLAGSTAVLE

Søker din klubb trener? Assistenttrener? Eller kanskje dere går med planer om å starte opp med et lavterskeltilbud for voksne? Eller sonderer dere interessen for et el-innebandylag i deres bydel? På denne siden gjør vi det mulig for klubbene å kommunisere ut sine behov for andre i regionen i NBF sine idretter.

Hvordan legge inn informasjon?
Send inn deres tekst til dagligleder@mnbr.no. Husk å formulere dere tydelig og presist så mulig, hvilken klubb henvendelsen kommer fra samt informasjon om hvor interesserte kan henvende seg. Vi legger ut informasjonen så fort som mulig og tar den bort når dette er ønskelig. Alt dette er selvfølgelig kostnadsfritt.

Trener søkes

Nyborg IL søker person til trenerapparatet til sitt SUPER-innebandy-lag!
Nyborg IL Innebandy har i flere år hatt et Super-Innebandylag bestående av spillere med ulikt funksjonsnivå. Nå søker vi ny hovedtrener til dette herlige laget som per i dag består av 8 spillere i alderen 13/14 år og eldre (den eldste er per i dag 24 år) . Treningstiden blir på mandager i Byåsenhallen (Byåsen vid. skole) klokka 1830-1930. Utover treningene 1 gang i uka kan det være 1-3 treningskamper og 1-2 turneringer i løpet av en hel sesong (september-mai). Oppstart i begynnelsen av september.

Hovedtreneren trenger ikke ha erfaring med innebandy. Laget har en assistenttrener som kan mye innebandy. Det viktigste er at hovedtreneren er flink til å kommunisere med spillerne og sette rammer, og er glad i å jobbe med unge og voksne med ulikt funksjonsnivå. Det er et honorar på 10 000 kroner for en hel sesong. I tillegg dekkes reiseutgifter tilsvarende maks bussbillett t/r (kr. 80) innen Trondheim.

Interesserte kan ta kontakt med:
Lagleder Terje Aakvik på e-post: terje@nyborgil.no eller mobil 415 42 102 innen 22. august 2021.

Trener/ass. trener søkes

Damelaget i Nyborg IL
Nåværende trener vil ha ansvaret men ønsker gjerne bistand.
– Person som kan stille med faglig påfyll er ønskelig.
– Gjerne noen som ser hva spillegruppen allerede kan, hva de kan utvikle og hvordan.
– Supert om vedkommende vil/kan være med på treningene.
– Eventuell honorering vil kunne diskuteres (men innenfor rimelighetens grenser)

Kontakt: Audun Johansen; audun_johansen1@hotmail.com

Aktivitetstilbud i landhockey!

Landhockeytreninger på onsdager i Trondheim
For de som ønsker å spille landhockey i Trondheim er det nå åpne treninger på onsdager 1630-1800 på Eberg kunstgress.

For mer informasjon kan du melde deg inn i denne gruppen på Facebook.